SURHUIZUM-ONLINE
Sport Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Nieuws    
Sportuitslagen Activiteiten    
Sportarchief Column    
Links Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Wedstrijdverslagen, uitslagen en foto's voor de sportrubriek kun je mailen naar: sport@surhuizum-online.nl
 
Copyright © 1998-2017 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
SPORT
 
DTS verliest wederom punten door sterker spelend V&V
 
Afgelopen zaterdag trad er weer een nieuwe speelronde aan voor DTS op Sportpark Woudlust te Surhuizum. Dit keer werd er thuis gespeeld tegen, de nummer 2 op de ranglijst, Vlug en Vaardig uit Garyp. Vanwege de slechte weersvoorspellingen werd er iets eerder aan de wedstrijd begonnen dan gepland. Beide ploegen begonnen strijdlustig aan de wedstrijd. In de beginfase van de eerste helft was het V&V die als eerste een voorsprong wist te pakken. Voor DTS was het belangrijk om aansluiting te houden met de tegenstander wat positief uitpakte. Al snel kon 'De Broekenhuisformatie' een antwoord geven op de achterstand die was opgelopen. V&V liet het hier echter niet bij zitten en zette een tandje bij. Door slordig balverlies, liet DTS hier en daar wat steekjes vallen. V&V wist hiervan te profiteren waardoor er met een kleine achterstand de rust in werd gegaan.
In de 2e helft moest er door DTS gretiger gespeeld worden om aansluiting te behouden met het snelle en fanatieke spel van de tegenstander. Het scorend vermogen stagneerde een tijd voor beide ploegen en doelpunten bleven hierdoor uit. Uiteindelijk was het V&V die weer terug in de flow kwam en hierbij een aantal mooie kansen creŽerde. DTS liet het hierna afweten en wist nog nauwelijks tot scoren te komen. DTS kan terugkijken op een goede wedstrijd waarbij van beide kanten strijd geleverd werd, maar in de slotfase was het V&V die aan het langste eind trok. Met een eindstand van 11-16 op het scorebord heeft DTS ook dit weekend wederom punten laten liggen.
 
Zaterdag wordt er opnieuw aangetreden op sportpark Woudlust te Surhuizum. Om 15.30 uur wordt er tegen DWA/Argo uit Winsum gespeeld. DTS 2 speelt woensdagavond om 19.30 uur de inhaalwedstrijd tegen Boelenslaan/It Fean in Surhuizum.
 
15 mei 2017
 
 
MEER KORFBAL  
 
OVERIG SPORTNIEUWS