SURHUIZUM-ONLINE
Sport Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Nieuws    
Sportuitslagen Activiteiten    
Sportarchief Column    
Links Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Wedstrijdverslagen, uitslagen en foto's voor de sportrubriek kun je mailen naar: sport@surhuizum-online.nl
 
Copyright © 1998-2017 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
SPORT
 
DTS pakt eerste punt in spannende wedstrijd tegen Thrianta
 
Het nieuwe seizoen startte afgelopen zaterdag voor DTS met een bezoek van Thrianta uit Hoogeveen. In de aanval begonnen Enne-Jan, Jouke, Fenna en Kristyn. De verdediging startte met Jakob, René, Marleen en Binnie. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd, maar het was Thrianta die al vroeg op voorsprong kwam. DTS creëerde vooral van afstand kansen en wist zo aansluiting te houden met de tegenstander. Toch slaagde de Broekenhuisformatie er niet in om op voorsprong te komen: bij rust was de stand 8-9.
In de tweede helft opende Thrianta wederom de score. Daar waar de Surhuizumers het geluk niet aan hun zijde hadden, hadden de Hoogeveense tegenstanders dat wel. Gelukkig wist DTS in de loop van de wedstrijd de korf weer te vinden. De voorsprong voor Thrianta werd niet groter dan 3 punten. Duidelijk was dat beide ploegen voor de winst gingen. Hieruit resulteerden aan twee kanten dan ook vrije ballen en strafworpen. Met nog zo'n kwartier te spelen begon het te regenen. Het leek alsof DTS hiervan profiteerde, want de score liep op van 9-11 naar 12-12. In een spannende eindfase kwam Thrianta door een strafworp op 12-13. Nét voor tijd werd de gelijkmaker gemaakt, waardoor de wedstrijd eindigde in een terecht gelijkspel. Eindstand op de Woudlust: 13 tegen 13.
Zo verdienden beide teams hun eerste punt aan het begin van dit veldseizoen. Het volgende duel vindt plaats op 16 september om 18.00 uur. DTS speelt dan de uitwedstrijd tegen DIO in Oosterwolde.
 

11 september 2017

 
 
MEER KORFBAL  
 
OVERIG SPORTNIEUWS