SURHUIZUM-ONLINE
Nieuws Overige rubrieken     Blijf overal op de hoogte
Volg Surhuizum-online via:

Overzicht Sport    
Kerknieuws Activiteiten    
Dossiers Column    
Nieuwsarchief Over Surhuizum    
  Webgids    
         
        Nieuwsberichten, verslagen en foto's voor deze rubriek kun je mailen naar: nieuws@surhuizum-online.nl
 
Copyright © 1998-2017 Surhuizum-online.nl
 
 
 
 
NIEUWS
 
Wampex 2017 was weer een groot succes!
 
 
Een vol deelnemersveld met stuk voor stuk enthousiaste deelnemers. Maar net als bij andere activiteiten die plaats vinden tijdens de Spulwike is er veel voorbereiding nodig. Maanden van te voren zetten we de tocht al uit, om deze later nog enkele keren te controleren of er niets verandert is.
 
Dan op de dag van de Wampex starten we rond 9 uur 's ochtends met koffie en beginnen we met het opbouwen van de hindernissen. Daarna even rusten, om vanaf 8 uur 's avonds klaar staan in de DTS kantine voor de laatste voorbereidingen en om de deelnemers te ontvangen.
 
Om 21.00 uur startte dit jaar het eerste groepje en om 0.00 uur hebben wij het laatste groepje weggebracht. Dit jaar waren alle groepjes binnen 3 uur weer terug in de DTS kantine. Gezien de kou en de vele water hindernissen dit jaar, was dit wel een klein snelheidsrecord. Voor elk groepje dat terugkomt staat er altijd een warme hap klaar, een plekje om even op te warmen en om de avonturen van deze avond met elkaar en ons te delen. Als alle groepjes binnen zijn en de meesten alweer veilig thuis, is het tijd voor ons om nog even te ontspannen en nog een beetje slaap te krijgen. Want om 9 uur vrijdag ochtend stond iedereen weer klaar om de hindernissen op te ruimen.
 
Kortom het kost veel tijd, maar het is erg leuk werk om de Wampex te organiseren. Wij hopen dat de deelnemers het dit jaar ook weer geslaagd vonden en wij gaan ons alvast weer voorbereiden voor de Wampex 2018!
 
Bekijk hier alle foto's
 
Kijk voor meer Spulwike op www.surhuizum-online.nl/spulwikesurhuzum.
 

11 september 2017

 
 
LAATSTE NIEUWS